Corona - Jeff Menendez
Licenca nr: 01855193 - ID / Your Real Estate Consultant në Jeff Menendez Homes
Çdo zyrë Keller Williams® është në pronësi dhe operim të pavarur
Detajet e mia
GJUHËT English, Spanish
SPECIALITETE DHE EMËRTIMET Realtor
MARKET CENTER Corona

Rreth meje

Jeff Menendez has been in the Real Estate business for over 10 years. Starting his real estate experience as an internet marketing consultant for top agents and brokers from 2001-2006. Brought his tech and internet marketing knowledge to his business and leveraged it into a successful real estate career. His knack for social media and internet marketing gives maximum exposure to homes he markets. As well as a streamlined, hands-on approach to working with buyers, thus simplifying the process.

He is honored to serve on the Agent Leadership Council and is the Technology Chair for Keller Williams Realty Corona.

Father of 4 and husband to his wife of 19 years. To top it off, he is an accomplished drummer/percussionist for over 25 years playing for various artists and is currently part of the worship and praise team at Vineyard Christian Fellowship

As an expert in Orange County, Inland Empire, and surrounding areas, he brings a wealth of knowledge and expertise about buying and selling real estate. It's not the same everywhere, so you need someone you can trust for up-to-date information. He is eager to serve you. Tambien Habla Espanol.

My Preferred Vendors
A curated selection of vendors that I trust and recommend for various services. Discover reliable businesses that offer exceptional quality and a commitment to excellence.
My Preferred Vendors
I've worked with exceptional businesses and service providers. If you need information or recommendations for lenders, contractors, remodelers, and more, please don't hesitate to reach out.
Vendosni emailin ose numrin tuaj të telefonit së bashku me një mesazh të shpejtë dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.
Ju lutemi shkruani emrin tuaj.
Ju lutemi shkruani mbiemrin tuaj.
Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Ju lutemi shkruani një adresë të vlefshme emaili.
Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit. Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani një mesazh
Duke klikuar "Dërgo mesazh" ju pranoni se të dhënat tuaja personale do të trajtohen në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe do të ndahen me një agjent imobiliar të Keller Williams ose qendër tregu.
Mesazhi u Dergua
Dicka shkoi keq. Ju lutemi provoni përsëri.
Jeff Menendez
Numri i licencës: 01855193
Jeff Menendez Homes

Celular
Zyrë
Contact Me
c6215l3hnaj1o2m1kpt0.png
Corona
4160 Temescal Canyon Road Suite 500 Corona, Ca 92883
Zyrë

Jeff Menendez
Your Real Estate Consultant 01855193
Celular
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.